Programterv

14:00 - 21:00

13-án Tisztánlátás, Lélekfejlesztés, Érzés technológia

10:00 - 21:00

14-én Tisztánlátás, Lélekfejlesztés, Érzés technológia

10:00 - 21:00

15-én Tisztánlátás, Lélekfejlesztés, Érzés technológia

Szervező

Jade Spirit Fesztivál 2018

Telefon: +36 20 319 4857

Email: info@jadespirit.hu

Weboldal: http://www.jadespirit.hu

13

Jul, 18

Jade Spirit Fesztivál 2018

  • Dunavarsány

  • Start : 2018/07/13
  • End : 2018/07/16

Számtalan kérdésed lehet arról, hogy mi dolgod itt, mit tegyél, hogy földi léted a helyes úton haladjon. Sokszor nem érthető mi a cél számodra, melyik fontos rész vagy itt, mégis sok minden felderíthető, megtudható és felismerhető létezésed mivoltából.

Az előző életek egybefüggően vannak a jelenlegi és az elkövetkező létekkel. Vannak okok, melyeknek tudatos felfogása még nincs jelen, de egy pillanat is elég, hogy átjárjon valósága és egész Lényed beleremegjen. Egy mondat, ami egy belső ponton érint és mindegy hol vagy, akár egy rendezvényen is lehetsz:

– ha ez fáj – sírni fogsz
– ha ez öröm – nevetni
– ha ez választás – akkor felismerni
– ha ez probléma – akkor megoldásra lelsz

Nem kell hinned benne, mert érzed, tudod, meglátod benned a feltört igazságod. Olykor szavak sincsenek rá, el sem tudnád mondani másnak, hogy valóban mit érzel, de tudod, Te tudod, hogy igaz.
És mikor felállsz a székről már más érzésű vagy – Neked, aki fontos kell, hogy legyél számodra – , már másként beszélsz és szólsz másokhoz. De egyben azt is megtudhatod, mi dolgod a földön; hogyan érd el „Ő-t”, mit tegyél ezért; és számtalan okot tudhatsz meg kérdéseidre, melyek mindig is ott ólálkodtak benned, hogy a válasszal a megértés fényét hozzák létre a létezésedben.

Válaszd a ’tisztánlátást”, amiben a „tisztán” azt jelenti, hogy: jó és rossz mentes, akarat nélküli, független jóság kinyilatkoztatása.

Bogdola Róbert – Tisztánlátó, Lélekfejlesztő, Érzés technológus

Időpont: 2018.07. 13-16.
Helyszín: Dunavarsány, Jade Beach
Részletes programok: www.jadespirit.hu