Albrecht Zsuzsanna

Vélemények

Sziasztok!

Albrecht Zsuzsanna vagyok.

Robival tavaly októberben találkoztam először egy workshop jellegű előadásán. Az érzésekről a párkapcsolati érzelmekről volt szó. Volt néhány gondolat, amit én másképp értelmeztem, már ekkor is tanultam. Nálam épp ebben az időszakban tornyosultak a gondjaim, a lehető legnyomorultabbul éreztem magam. Az előadás alatt Robiból olyan végtelenül őszinte nyugalom áradt, ami nekem jól eső érzés volt, más szemszögből világított rá az élet dolgaira.

Az előadás után lehetett vele kártyát húzni, ami az ő általa írt mondásokból, bölcsességekből áll. Tudni akartam mi az oka, amiért ennyire szerencsétlennek éreztem magam, még akkor is, ha a kezeim remegnek a félelemtől és semmi erőm nincs a kártyák rendes megkeveréséhez. Persze mindenki látta, hogy nem vagyok a helyzet magaslatán… Olyan kártyákat választottam, amik megerősítettek abban, hogy az én látásmódommal van a gond, amire én nem is gondoltam. Erős önbizalom hiánnyal én kreáltam a problémákat. Beesett mellkas,halk,kevés kommunikáció,fénytelen tekintet…én csináltam nekem a rossz gondolatokat, ez által a környezetem sem tudott nekem jót adni. Robi ebben tudott nekem segíteni az ölelésével. Az önzetlen, szeretettel teli ölelésével kicserélte a bennem lévő nyomasztót, és adott, a nekem hiányzó érzésekből. Remegett a lelkem, ez által a testem is. Forróság öntötte el a szívem, át járta a jó energia. Ez néhány percig tartott, utána le kellett üljek, majd éreztem, hogy felpezsdült a vérem, hangosabban beszéltem, beszéd közben gesztikuláltam ;-).

Azóta azon vagyok, hogy tegyek értem, tanulom szeretni, megismerni engem. Járok sportolni, szép a tartásom, és színezőket színezek, amit imádok. Ez is része az én megismerésemnek.

Teljesen más az élethez a hozzáállásom, azóta az este óta. Az emberi kapcsolataim is pozitív irányban fejlődnek velem együtt :-D.

Köszönöm Neked Robi, ezúton is!

Zsu

Székesfehérvár

https://www.facebook.com/zsuzsanna.albrecht.1?fref=ts

Hozzászólás küldése