Fülöp Erzsébet

Vélemények

Robi tökéletes idézetei nyűgöztek le először. Megismerkedésünk után sokat segített önmagam megismerésében, lelkem mélyebb rétegeinek feltárásában. Fordultam hozzá jövőkép látásában is. Amit mondott, közölt, beigazolódott. Biztos pont az életemben, a vezérfonal, s amit megismertem általa, lelkem fejlesztőévé vált.

Amikor egy bölcs beszél, porszemmé zsugorodok, hallgatok. Kicsi vagyok. Oka mégis van az ittlétemnek, s keresem.  Egyik Lélektestvérem, néha ha rám érez, közöl valamit. Ő nem érti, nekem viszont fontos, ha nekem közlik. Kétségeimben fordulnék én hozzád, drága kedves Robi, de nem tehetem, ezt érzem. Ki tudom hámozni a lényeget, bár van, amit még nem tudtam. Hatalmas lufi vagyok, a nemtudás-tudás keveredése. Amikor felérek egy létrán, megpihenhetek, egyből jön a következő… és sosincs vége.  Mégis azért vagyunk, hogy segítsünk. Nekem is szükségem van a segítségre.

El fog jönni az-az idő, amikor úgyis rájövök, mi a kapcsolat köztünk: mert ha bárhol járok, és figyelmeztetni akarnak, hogy jöjjek haza, a Te hangodon szólnak, mert tudják, hogy rád hallgatok. Igaz, hogy kétszer kell elmondani Neked, mert szeretek ott járkálni, de figyelmeztető hangod hazahív. Mondtam a férjemnek, csak azért jövök el onnan, mert Robi szólt. Ezek a megélések tőled erednek nekem. Oka van, hogy a te hangoddal tudnak csak eltéríteni a bajtól. A fejeddel kell ésszel, lélekkel meglátnom a dolgokat. És az én lényem nem olyan, mint a másé, hogy szervi baja, vagy kisebbrendűségi érzése van, vagy bármi ilyesmi.

Én önmagam kerestem-keresem általad!

Lenn, és fenn is…

Csak érezd ezt, ahogy én érzékeltem………………….HA MÁR ROBI SZÓL, EGYE-FENE HALLGATOK, HAZAMEGYEK, MERT Ő, IGAZAT MOND!

Egy durcás gyereket képzelj, aki arra hallgat, akiben bízik teljesen.

Köszönöm, hogy vagy nekem, hiszen a lelkem, szellemem fejlődött általad!

Erzsi

Sirok

https://www.facebook.com/erzsebet.fulop.75

 

Hozzászólás küldése