Pár vagy Társ

Egy párkapcsolatban félelem van, fél elemek, 2 fél, mely tán együtt egész.

Aki nem a párod, lehet Kedvesed! Aki a Kedvesed ő kedves. Lehet az is, hogy a párod kedveskedik Veled, de nem kedves, csak kedveskedik, ezért a párod, és nem a Kedvesed.

A párok fél elemekből vannak. A fél a másik féltől egész. A fél külön semmit sem ér. A felek nem egészek, mert félelemben vannak, mert akik egészek, Ők nem félnek. A társad nem fél, hanem Veled együtt van belül – Ő Társként van Veled: mert Ő az, akihez tartozol, de nem függsz Tőle. A Társad lehet a Kedvesed, a kedves Társad, aki kedves, s Tőled nem fél.

A társra számíthatsz, mivel Veled él, benned lakik - lehet épp kedves, vagy kedvtelen, de ha Te is a Társa vagy, mindenképp szereted. Akit szeretsz belülről éled, Te is ott laksz benne - Ti vagytok Nektek a belső otthonotok, ahová szívesen hazatértek. Nem kell figyelned, milyen legyél, mert amilyen vagy az a természetes. Ami természetes az nem mesterkélt, nem művelt, hanem önmagából szép.

Aki benned szép, abban Te is szép vagy szíved-lelked összhangjával. Nem mesterség vagy, hanem szíves alkotás, ott igazán, belül. Ott bent, hol szeretve vagy, átölel minden érintés, mit Tőle kapsz, és a lelked igaz érzelmi álomvilágának szépségét teszi valósággá.

Te kivel élsz, kivel jársz, kinek élsz?

/Bogdola Róbert/

Hozzászólások lezárva.