Érzések Bölcsessége Kártya

Az „Érzések Bölcsessége Kártya” más, mint az általános hasonló jellegű kártyák: egyedi bölcsességeivel, érzelmi rámutatásaival támpontot ad, a Lélek érzelmi útjainak meglátásaiban.

Nincs kifejezetten kirakási szisztémája, de egy alap módszerből lehet kiindulni: múlt – jelen – jövő. Mindhárom fontos meghatározója létünknek: a múlt érzelmei hatással vannak jelenünkre, és felismerései támpontot adnak jövőnk kialakításában is. A múlt érzelmei építik ki azt, amit most élünk belül, és felszínre hozva megértjük, miből is cselekszünk épp az adott módon. Meg lehet tudni egy konkrét dolog érzelmi részleteit is. A 3 fő laphoz felismerő, vagy megoldás lapok is választhatóak, akár több is egy dologhoz mérve.

Az érzés egy válasz, egy érzelmi kérdésre. Érzelmeinkből felépülve az érzést visszük velünk tovább a létben. De nem mindegy, hogy ezeket az érzéseket megtudva, milyen érzelmekkel feltöltve lépünk mindennapjaink létében.

A kártya kereskedelmi forgalomban nem kapható, de később egy értelmező kézikönyvvel együtt, díszdobozban megvásárolható.

A kártya teljes kialakítását készítette, és a rajta levő mondásokat, bölcsességeket írta: Bogdola Róbert

Az „Érzések Bölcsessége Kártya” használata benne van a szolgáltatásokban, de külön is kérhető a szolgáltatások részeként.