Mi az Érzés technológia?

Mi az Érzés technológia?

Az “Érzés technológia” egy tudatos érzelemműködtetés, mellyel olyan érzéseket alkalmazunk, amik magas rezgésűek, könnyűek és felemelőek.

Az érzések csak a Lélekből eredhetnek, mivel Lélekből sosem gondolkozunk. Így, ha a Lélek mutatja utunkat, akkor az érzelem útját járjuk.

Az érzések használata egyszerű, csak tudatosan kell tudnunk, hogy mikor, melyik a legjobb számunkra. Mivel mindenre van érzelmi reakciónk, így mindenünk ebből eredően jön létre. Az érzelem választható, mikor, milyen érzéseket használjunk. Érzelmi emlékeink bennünk vannak, és előhozva alkalmazhatjuk, azaz átérzelmezhetünk egy adott helyzetet. Az érzés adott, már csak az a kérdés, melyiket választjuk, mit használunk mindennapjainkban, lényünk teljességének fejlesztéséhez.

Érzelmeink határozzák meg létezésünk pillanatait. Érzelemből cselekszünk, akár múltból, vagy jelenből is nézve. Mikor gondolkozunk, nem érzünk, mikor érzünk, nem gondolkozunk. A gondolat ily módon nem érzelem, de érzelemből jön létre. Mindenre van érzelmi reakciónk, majd ezt, gondolattal folytatjuk, majd ismét érzünk, és utána ismét gondolkozunk. Ez egy folyamat, de mindegyik szabályozható.

Mikor már felismertünk tudatosan, hogy elmével mi a jó számunkra, és nem csak vergődünk dolgaink érzelmi fájdalmaiban, akkor megadhatjuk nekünk azokat az érzelmeinket, amiket használni akarunk. Ebben is az elme dönt, de mikor tudjuk valóban, hogy igazán a jótevőnk szándékozunk lenni, akkor nem adjuk át Rossztevőként érzelmeinket a mocsár sötét mélységeiben létezni. Rosszul lenni nagyon nehéz. Jól lenni sokkal könnyebb. A rossz érzelmi létünkért ugyanúgy tenni kell, mint azért, hogy jóságban teljenek mindennapjaink. Nem igaz az, hogy sok munka kell, hogy legyen a boldogság eléréséhez, mert ugyanúgy tenni kell a lelki nyomor szenvedéseihez. Csak az nem mindegy, melyik hozzáállást választjuk! A szenvedés helyett a boldogsághoz érzelmi cseréket kell végrehajtanunk, és egy másik érzelmi alkalmazással teljesen máshova jutunk. Más ösvényen járunk így, még akkor is, ha ugyanott megyünk végig. Mivel másként érzünk, így más dolgokat látunk meg ugyanabban, pedig a dolog nem változott semmit, tőlünk lett más. Másként éljük így meg ugyanazt.  A világ számunkra apró érzelmi részletek összességéből kialakuló valóság, ami mindenki számára más. Ezek az érzelmi részletek határozzák meg egy dolog milyenségét. De, mivel a részletek belőlünk erednek, így mássá is alakíthatjuk a dolgokat.

Az érzelem tanulható! – ugyan az élet tengerének hullámai olykor nem megszüntethetőek, de más érzelmekkel megélve lehet számunkra egy élménnyel telt kalandos utazás.

Naponta számtalan pillanatban veszünk érzelmileg részt. Mindig döntenünk kell, a legkisebb dolgokban is. Döntés nélkül nincs történés. Viszont, mikor már értjük a miérteket, és megtanultuk, hogy legyünk igazán jók hozzánk, milyen módon történnek ennek érzelmi módszerei, akkor, ha kedvünk tartja, úgy vagyunk jól, ahogy nekünk jól esik. De, ha úgy tartja kedvünk, akkor rosszul vagyunk, és ebben az érzelmi rossz létben figyeljük meg, számukra milyen tanulságokat tartogat. Bárhogy is van, Belső Békével megélve érzelmi részleteinket, egy nyugalom alappal tesszük mindennapjaink történéseit. Megtanuljuk, miként legyünk jól; van-e kedvünk boldognak lenni; milyen jóságot tartogat egy szenvedés megélése; hogyan éljük meg jól a rosszat. Megtanuljuk jól megélni a számunkra kedvezőtlen történéseket is, és nem menekülünk el onnan sem, hol biztosan tudjuk, jó számunkra nem várhat. Megerősödünk tőlünk, az érzelmi hozzáállásunktól, merünk vállalni addig szenvedős dolgokat is, és nem elmegyünk mellette, félretesszük, hanem mikor elénk kerül, köszöntjük, és bármilyen rossz élmény is legyen, karöltve megyünk vele, az érzéssel a dologban az életünk ezen szakaszában is.

Az „Érzés Technológia” megtanít jól érezni, megmutatja, hogyan legyél érzelmileg jól, hogy Jótevője legyél önmagadnak, és általad a saját és mások világának is.