Mit tud a tisztánlátó?

Mit tud a Tisztánlátó?

A tisztánlátás egy érzékelést jelent. A Tisztánlátó akár képekben, vagy érzésekben érzékel egy dolgot, eseményt, élethelyzetet, ami lehet a múltban, jelenben, vagy a jövőben is.

Mivel minden energiából van, így az érzések is abból vannak. A képek, melyek megjelennek adott érzést mutatnak meg, azaz energiát. Az energia számtalan minőségben van a létezésben. A különböző energiák érzékelése akkor lehet teljes értékű, ha a tisztánlátó nem szabályozza be önmagával, amit érzékel. Így ebben az állapotban meg tudja mondani, hogy az adott dolgok milyenek, tehát valóban milyen érzelmek vannak benne, és nem olyanok, amilyennek saját maga akarja látni. Az akarat alkalmazása azonnal egy önnön érdeket hoz létre, ami által elveszíti a látás a tisztaságát. Nem lehet minden dologba még így sem belelátni, nem lehet tudni rengeteg dolgot pontosan meghatározva. Ebbe főként bele tartozik a még meg nem történt dolgok, események, amik a jövőben fognak bekövetkezni.

A jövő egy folyam, melyben minden vízcseppje vándorolva a folyóban van jelen, de hogy épp hol helyezkedik el, az emberileg nem felfogható. De a folyó akkor is eléri célját, eljut a kiszemelt végcél felé, még ha nem is tudjuk felderíteni minden egyes vízcseppjének pontos elhelyezkedését, és okát.

A nagy dolgok sem teljes értékűen mutatkoznak meg, és a nagy, számtalan kis dologból tevődik össze, egy nagyot alkotva. A földön az idő lassan telik, bőven van rá mód a részleteket másként megalkotni, bármilyen apró hatásból megváltoztatva. Sőt, életeket átölelve történnek olykor dolgok, és ha épp ebben az életünkben úgymond elrontjuk, vagy letérünk utunkról, egy következőben visszatérünk a helyes útra, és ott folytatva hozunk helyre mindent. Így ha le is térünk a megtapasztalandó utunk helyes irányából, akkor is az utunkat járjuk, csak a fő feladatunk épp mellékvágányára kerülünk.

A karma egy törvény, az Egyensúly Törvénye, amit a helyrehozásért alkottak meg. Szintén érzéssel érzékelhető, de a karma – bizonyos dolgokkal ellentétben – nem kép, nem ad képszerű megjelenést, kivéve, ha a múltból tevődik össze a jelenben. Tehát konkrétan a karma érzékelhető, és a hozzá tartozó képek láthatóak, de szintén érzésben.

Az érzelemnek is van színe, alakja, és sűrűsége is, de egy tárgyéhoz nem hasonlítható. Egy ember, vagy bármilyen Létező érzésekből tevődik össze, energiákból. Ezek lehetnek pl. nyugalom, békesség, de ugyanúgy harag, fájdalom vagy bármilyen érzelmű, amit egy legtöbb szóból álló magyar nyelvvel ki lehet fejezni. Tehát tudható, hogy egy adott valaki milyen jellemű: szereti-e ezt, vagy utálja-e azt; vagy harag lakozik benne és szép szavakkal titkolja; vagy valakik alkalmasak-e boldog társkapcsolatra, vagy esélyük sincs energetikailag a szerelemre. Mindannyian mások vagyunk, mégis egyformák, egyben élünk, különböző energiarezgésekkel megnyilvánulva. A tisztánlátó fel tudja mérni ezeket a rezgés különbségeket, össze tudja hasonlítani őket, egybe tudja egyeztetni hovatartozásukat. Más világokba is beleláthat, és az ott létező Létezőket is érzékelheti. Beleláthat a múlt történéseibe, a jelen megoldásaiba, és jövő olyan részleteibe, ami kizárólag az adott jelen teszi valóssá.

Egyszerűbben fogalmazva felismerhetőek, megláthatóak az életesemények bizonyos részletei is, és annak felismerése számtalan Jósággal telt érzést adhat a megtudójának.

Bármire rá lehet kérdezni, de csak annyit lehet megtudni az adott valakinek, amennyit épp akkor elbír, amire kész van, hogy megtudja.

Sok dolgot nem kell, vagy jobb nem tudni, és bármiben is hiszünk, nem feltétlenül teszi valóssá.

Lehet tudni, mi miből eredően jött, vagy jön létre, mik az okai a történéseknek, ki mikor, miért úgy cselekedett, miért hozta meg azt az adott döntését, hova tart, ha épp ezt, vagy azt cselekszi. Megtudhatóak a jövő bizonyos részletei, de csak abból a jelenből nézve, mikor a kérdés felmerült.

Ami biztos, és meglátható, hogy hogyan menjünk életünk adott szakaszában, egész létünk útján úgy, hogy a legjobb érzésekkel legyünk benne. Ne egy gyötrelmes létet, hanem egy legjobban megélhető, biztos érzelmű létezést adjunk nekünk, és kisugárzásunk által annak, akivel akár szerelmes kapcsolatban vagyunk, vagy csak szeretünk, a barátunk, valaki, akit épp megismertünk, vagy csak összefutottunk Vele valahol a nagyvilágban.

De igazából mindenkinek, mert mindenki az Egy része.