Szerelemláng

 

A szerelem egy kapcsolat építőeleme tud lenni, egy olyan erős része, mely túlszárnyal minden kézzelfoghatón. Ez az érz-elem lehet fontos, lehet meghatározó, de lehet egy benned romboló hatású is - lelked érzelmi drámája, életed éveken, életeken át tartó misztikus filmjében. A szerelem mégis fontos, általa más érzelmi léttel vagy jelen, és elvihet olyan magasságokba is, ahol az értelem már nem ér utol Téged.

Egy belső szépséggel megélt kezdődő kapcsolat romantikus életjelenetekkel van tarkítva. Ebben a meghitt kapcsolódásban lélekszinten egy érzelem halmaz borít el titeket - a kandalló előtt a kanapén összebújva a leghidegebb tél jeges érintésében is. A kandalló lágyan melegít, színes lángjai lüktetve járják táncukat, a tűz fénye csillog a szemetekben a lelketekig ragyogva tovább.

De a tűz önmagától nem ég, a belső melegsége elhalványulhat! A törődés értéke, a megbecsülés, őszinte szeretés és még számtalan olyan élteti ezt a lángot, mely életedben Lelked Szerelmi Társának fontosságát adja. Ez a láng veletek, értetek és fontosságát felismerve bennetek ragyoghat, mindkettőtök szívének a másik csodálatával.

Éltesd a szerelem lángját, mely belső tüzedet adja, mert lehet, eljön az a nap, az a pillanat, mikor ültök a kanapén, ketten a tűz helyét nézve, és fázni fogtok…
/Bogdola Róbert/
www.tisztanlato.hu

 

Hozzászólások lezárva.