Vadas Bernadett

Vélemények

Robi útmutatásait csak az igazán bátrak képesek követni, akik felvállalják, hogy Ők okozták a zavart a saját életükben, ezt hajlandóak elismerni és tenni azért, hogy jobbra forduljon az életük. Az első előadáson megszerettem Robi hozzáállását és módszerét. Nem emeli misztikus magasságokba a tanításokat, hanem hétköznapi dolgokkal magyaráz el hatalmas bölcsességeket, amelyeket bárki képes alkalmazni. Miután megérted Őt, többé nem hiszed el azt, hogy nem vagy bármire képes. A lehető legegyszerűbben adja át a bölcsességeket, lehet, hogy vannak, akik épp ezért nem tudják befogadni, mert túl egyszerű, és nem ehhez vannak szokva, hanem az elérhetetlenhez, amire könnyű mondani, hogy nem megy. Nála viszont, amit egyértelműen átad, nem tudnak ez mögé bújni, és inkább nem néznek azzal szembe, hogy ne csak a kifogásokat gyártsák, hanem tegyenek magukért.

Ő egy kicsit sem akar visszafogni a tudásából, ami Nála van, hanem ellenkezőleg: minél többet ad az embereknek, hogy ébredjenek…

A legelső érzés, amit Robival megtapasztaltam, az egy mély, belső nyugalom volt, amit korábban sosem éreztem. Mikor először váltottunk pár szót, azt éreztem felőle, mintha belelátna az általam körém épített erős és vastag fal mögé, ott látna engem összekuporodva. És… nem bántott. Nem kritizált. Nem mondta meg, éppen milyennek kellene lennem. Úgy éreztem, mintha “csupasz” lennék előtte, de mégis nagyobb biztonságban és nyugalomban voltam, mint a védelmi falaim mögött: mert azt éreztem, hogy Ő elfogad és meghagy engem olyannak, amilyen vagyok.

 

Rengeteget kaptam Robitól, volt olyan igazság is, aminek a tudása nem tetszett és fájdalmat okozott, és még több olyan, ami csodás érzelmi emlékeket hagyott bennem. Az első két dolog, amire Ő megtanított: beleolvadni valaki ölelésébe és nyitottnak lenni (az utóbbit még gyakorlom).

Számomra Ő az, akinek a jelzőfényei világosságában megváltozott az életem, és egyre afelé tartok, amilyet szántam nekem erre a létre.

Betti

Budapest

https://www.facebook.com/bernadett.vadas.5

Hozzászólás küldése