Áts Adrienn

Vélemények

Drága Robi!

Hosszas gondolkodtam, hogyan is írjam Neked, Rólad az érzéseimet, tanultakat. Öt évvel ezelőtt ismertelek meg egy akkori közös munkahelyünkből kifolyólag. Első találkozásunkkor, még utunk elején volt már akkor is érezhető volt benned a nagyság, a tanító.

Életemben hatalmas változás Győrbe költözésemmel kezdődött… ha te, akkor ott nem lettél volna mellettem, akkor biztos nem mentem volna úgy végig azon a folyamaton és nem lennék itt ahol most vagyok. 🙂

Hatalmas zajban élő, szeretni nem tudó, tárgyakhoz ragaszkodó ember voltam. Akinek megtanítottad, hogy szeressek, milyen érzés átölelni valakit, úgy igazi érzésből, megtanítottad a szeretni nyelvét.

Mondtad: -„…szeresd azt a követ. …Hogyan? Minek – válaszoltam, hisz nincs célja, nincs miért!” …mára csak szeretem, mert van. 🙂

Több év eltelte után, mostanra büszkén mondhatom, én is tanító lettem. 🙂 Fő profilom adni, megtanítani az embereknek, milyen egy jó kapcsolat magukkal, társaikkal. Milyen érzés szeretni, szeretetet elfogadni. Milyen érzés úgy gondolkodni, hogy éljenek közben.

Robi, ha te, akkor és ott, nem fogtad volna a kezem, nem itt tartanék – ezért én hálás vagyok és leszek mindig, mert az utamon vagyok! Köszönöm!

Adri  – Life Coach

Budapest

https://www.facebook.com/adriennnikolett.ats?fref=ts

Hozzászólás küldése