Csoportos meditáció

Csoportos meditáció

A csoport alapvetően bármennyi főt tartalmazhat, de 2-3 fő nem tekinthető csoportnak. A résztvevők egy adott rezgést képviselnek és ennek rezgésszintje úgymond a „leggyengébb láncszem” szintjéhez van mérve. Tehát ha valaki magas szintű tudással rendelkezik, akkor is ahhoz van mérve az energia hatás szintje, aki a legkevesebbet bírja el spirituális erő szintjén. Így a magasabb erővel rendelkezők kevesebbet éreznek a hatásokból, míg a leggyengébb erővel rendelkező, épphogy elbírja viselni a rezgésszint változást. Célszerű hasonló tudással rendelkezők csoportosulása.

A megélések egyéntől függően lehetnek különbözőek, mindenkinek az adott megoldandói szerint: ahogy mondani szokták, mire van kész valaki.

Időtartama kb. 4-5 óra, amiből 1 óra is lehet a történések átbeszélése mindenkivel, aki megélt, vagy meg tudott valamit magáról. Ez az idő természetesen függ a csoport létszámától és a résztvevők őszinte kinyilatkozásától is.

A meditációt ketten csináljuk, és közben egyénenként energia kezeléseket végzünk a résztvevőkön, attól függően, kinek épp akkor mire van szüksége. Különböző ásványokat is használunk és esetenként a testet is érintjük.

Ezek változó időpontban vannak, melyekről facebook események kapcsán lehet értesülni a következő oldalon: www.facebook.com/tisztanlato.hu/