Hogyan történik a tisztánlátás?

A bejelentkezés és egy adott időpont egyeztetése után a következő módon történik:

A Kérdezőnek, azaz életéről érdeklődőnek vannak adott dolgai, amire kíváncsi. Személyekkel kapcsolatosan teljes neveket kell mondania: nőknél leánykorit és ha van, második keresztnevet is. Ha életfeladatok érdeklik, vagy munkával kapcsolatos az érdeklődése akkor mondania kell, hogy honnan hova kíván lépni, miben látja azt, ami számára megoldás, és a munkával honnan-hova tart, a hely, helyek teljes neveit is.

Pontos kérdéseket kell feltennie: tehát meg kell határoznia, hogy pontosan mi az, ami akkor, számára fontos és megoldásra, válaszokra vár.

Nagyon fontos a pontos kérdés!

Az olyan kérdések, mint – Mi fog velem történni a jövőben? Megtalálom-e a nagy „Ő-t”? Jobb munkát találok-e? Mi az életfeladatom? Mi a karmám? Ki voltam előző életemben? Egészséges vagyok-e? Stb.

Ezen kérdések mindegyike pontatlan kérdés! Miért? A Kérdező természetesem pontos választ vár egy pontatlan kérdésére.

Mitől pontatlan egy kérdés?

 

A jövő:

A jövő részleteit nem lehet precízen meghatározni, mivel bármelyik jelen életrészünkkel felülírhatjuk. Ha egy hatás kapcsán – ami lehet egy apró részlet is – másként döntünk, már máshova jutunk, más jövőképet hozunk létre az életünkben. Így, csak az épp akkor jelen jövője határozható meg az, ami onnan kiindulva következik be. De ezt a következő pillanatban már felül is bírálhatjuk, így máshova jutunk el a saját jövőnkben. Viszont az-az út, ami legjobb valaki számára és a jelenből kiindulva megélhető, az pontosan meghatározható és felismerve a legjobb utunkon járhatunk, ami lehetséges számunkra. Tehát nagymértékben, majdnem teljesen rajtunk áll, hogy hová is tartunk, milyen úton haladunk életünkben.

A kapcsolat:

A kapcsolati kérdés arra utal, hogy a legjobb kapcsolat megtalálható-e, boldog tudok-e lenni valakivel: ennek sokrétű válasza van, de a legfontosabb válasz az, hogy ha már boldogságot keresek, azaz egy boldog valakit, akivel boldog lehetek, akkor én vagyok-e olyan boldogság Lélek érzetű, hogy engem szeretnének-e megtalálni?

Az életfeladat:

Az életfeladat tág fogalom, mivel mindig az utunkat járjuk csak épp nem tetszik, amin járunk, és mivel nem tetsző, amit megélünk belőle az csak rossz lehet. Pedig nem…

A karma:

A karma is nagyon sokrétű és kevés egy kíváncsiságból eredő kérdés, ha alapvetően azt sem tudjuk, miről kérdezünk. De ha valaki el is monda, mi a karma, akkor is csak annyit érthetünk meg belőle, amennyit spirituális tudásunk megenged.

Előző életek:

Az előző életek megélései és érzelmi emlékei nagyon meghatározóak a jelenünkben. De kész van-e valaki arra, hogy végignézze, ahogy olyan életet élt, amiben mondjuk pusztított, ölt? Vagy csak azt látná, ami számára tetsző a jelenében? Ezek csak kíváncsiság alapú érdeklődések, de ha valakinek van elég spirituális Lélek ereje meglátni a saját előző létezéseit, akkor esetleg rávezetés, energia állapot létrehozás kell hozzá és megmutatja magát számunkra. Ilyen állapot lehet akár egy meditáció, különböző energia kezelések, vagy akár alvás állapot is.

A testi egészség:

Az egészség testben létrejövő állapota főképpen a Lélekből ered. Teljes értékű egészség, ami makulátlan értékű, szinte megoldhatatlan. Lélektablettát még nem találtak föl, amit beteszünk a testbe és máris remekül vagyunk. A válasz inkább az, hogy miből ered a test állapota, milyen lelki, vagy egyéb okokból eredően vagyunk benne, mit lehet, és célszerű tenni azért, hogy a legjobb testegészségnek nevezett állapot elérhető legyen.

Míg valaki nincs tisztában a kérdése alatt levő tartalmak valóságával, addig a válasz a Kérdező szintje felett tud csak lenni, és így számára nem megérhetőek a megkapott válaszok sem. Elhiheti, amiket megtud, valamit kezdhet vele az életében, de míg nem nő fel spirituálisan egy válaszhoz, addig a válasz egy misztikum is lehet számára.

Mivel a Tisztánlátó nem jós, ezért kérdés nélkül nem tudja azt meghatározni, hogy valaki miről akar megtudni dolgokat az életéből, ha a Kérdező saját maga sem tudja, mit akar megtudni!

A jó Kérdező tudja, mit akar:

Nem bizonytalan, hanem ha épp a szenvedéssel teli szakaszát is éli meg életének adott részében, akkor is tudja, miről akar többet tudni. A dolgait meg tudja határozni, tudja a szavai alatt levő valóság tartalmakat és a megkapott válaszokból újabb válaszokat tud meg, és még újabb kérdések merülnek föl, ami átbeszélése után egy újabb, teljesen más, de jobb szemléletű és hozzáállású életet tud a saját jövőjében megélni.

Mégis, ha úgy érezzük nem tudjuk, utunk merre tart, hogyan tovább, merre van az előre, akkor legyen merszünk ezt vállalni , és ha nem is tudjuk azt, hogy hogyan tovább életünkben, akkor is tegyük fel kérdéseinket akár az életnek, akár egy tisztánlátónak, és a dolgokat megtudva már megerősödve tudunk lenni bármilyen alacsony rezgésű érzelmi jelenünkben.