Szolgáltatások

Az egyéni beszélgetésekre, kezelésekre telefonon, facebook privát üzenetben, vagy e-mailben lehet bejelentkezni.

Telefon:

E-mail:

Facebook: https://www.facebook.com/robert.bogdola

https://www.facebook.com/tisztanlato.hu/

https://www.facebook.com/Lélekfejlesztő-Lélekélmények

Az óra, és kezelési díjak egy összegben történő előreutalása, postázása, vagy személyes átadása után van lehetőség a szolgáltatások igénybevételére.

Arról, hogy mikor, melyik rendezvényen vagyok megtalálható, itt az oldalon, vagy facebook profilom megosztásaiból lehet értesülni.

Külföldi, vagy vidéki tartózkodás esetén internetes vagy telefonos  beszélgetés is megoldható.

Konzultáció

Egyéni, vagy csoportos

Konzultáció

Tisztánlátás: egyéni, vagy csoportos beszélgetések által felismerhetőek a múlt, jelen, és a jövő egyes részletei, karmái, életfeladatai. Lélekfejlesztés: a dolgok spirituális úton való megértése, magas rezgésű látásmód elérése, bölcsebb létezés kialakítása. Érzés technológia: tudatos érzelem használat a mindennapok belső békéjének eléréséhez.

Rendezvény

Tisztánlátó Sátor

Rendezvény

Spirituális rendezvényeken, fesztiválokon is megtalálható vagyok: zárt helyen egyéni standdal, szabadtéri rendezvényeken "Tisztánlátó Sátor" néven a programban. A beszélgetéseket kiegészítem a saját készítésű, 112 lapos "Érzések Bölcsessége" kártyámmal, elengedés kövekkel, és szabadon húzható mondásaimmal.

Előadás

Érzelmi tudatosság

Előadás

Előadások keretein belül az érzések bölcs használatával ismerkedhettek meg. Az érzések - melyek sosem gondolatok -, az életünk alapjai, tanulhatóak, és jobb minőségű érzések tudatos használatából eredően, lényünk egy magasabb rezgésű, bölcsebb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életvitelű jelenlévővé válik.

Konzultációk

Egyéni beszélgetés: válaszok a Kérdező számára fontos életszakaszának pontos kérdéseire, néhány téma érintésével; az ezekben rejlő karmafeladatok meglátása, megértése és megoldásai; kapcsolati, párkapcsolati kérdések, munka, életfeladatok rövidebb átbeszélése; jelen életminőségének érzelmi hozzáállásához egy átfogóbb, magasabb rezgésű hozzáállás létrehozása, ezek módszereinek megismerése. A Kérdezőnek tudnia kell pontosan kérdezni, mivel a Tisztánlátó nem Jós!

Egyéni beszélgetés: válaszok a Kérdező számára fontos életszakaszának pontos kérdéseire, több téma érintésével; az ezekben rejlő karmafeladatok meglátása, megértése és megoldásai, alapos átbeszéléssel; kapcsolati, párkapcsolati kérdések, munka, életfeladatok tartalmas, több részét érintő átbeszélése; jelen életminőségének érzelmi hozzáállásához, egy nagyobb mértékű, átfogóbb, magasabb rezgésű hozzáállás létrehozása, ezek módszereinek megismerése. A Kérdezőnek tudnia kell pontosan kérdezni, mivel a Tisztánlátó nem Jós!

Egyéni, összetett tartalmú beszélgetés: a Kérdező számára fontos élethelyzeteinek feltárása, a lehető legjobb megoldásainak megkeresése, földi és egyéb létezési szintjeinek (előző életek, párhuzamos létezések) felismerése, megértése, a földi életére való hatásai, karma és élet feladatok átlátása, okainak megértése; kapcsolati, párkapcsolati kérdéseinek érzelmi azonosulása. Az érzelmi minőség Belső Béke szintű elérésének megoldásai: belső nyugodtság, belső harmónia belső csend, melyek napról-napra egy szebb, és jobb érzelmű életet biztosítanak, annak, aki használja a megtudottakat, és általa azoknak is, akikkel csak kapcsolatba kerül. A Kérdezőnek tudnia kell pontosan kérdezni, mivel a Tisztánlátó nem Jós!

Tisztánlátás, Lélekfejlesztés, Érzés technológia: egyéni standon, vagy kezelő sátorban történik - amennyire lehetséges -, a zavaró körülményeket kizárásával, ami a beszélgetés menetére nincs hatással. Mivel a "tisztánlátás" egy független, bármitől semleges állapot, semmilyen külső körülmény nem tudja befolyásolni, így tisztasága és minősége egy rendezvény forgatagában sem változik. A Kérdezőnek tudnia kell pontosan kérdezni, mivel a Tisztánlátó nem Jós!

A Kérdezőnek tudnia kell pontosan kérdezni: némileg meghatároznia a felmerült helyzetet, amire megoldást kér. A tisztánlátás nem jóslás, így - mint ahogy más sem -, nem tud teljes értékű tényekkel szolgálni, mondjuk a jövőt illetően. A szabad akarat mindig jelen van, bármikor dönthetünk valami kapcsán másként, ezért a biztos jövőkép pontosan nem meghatározható. Segíteni mindenki csak önmagán tud, ezért bármi is felszínre kerül a megoldásokból, múlt, jelen, akár jövő szintjén is, minden esetben a Kérdező felelőssége annak megvalósítása. A számára kijelölt legjobb út meghatározható, de járni, csak Ő tud rajta...

Lélek energia kezelések

Ezek a kezelések, mint adott szolgáltatás nem igényelhető! Megelőző egy, vagy több beszélgetés kell hozzá. Ennek eldöntése azon Létezők számára van bízva, akik nem emberként vesznek részt benne, mivel egy emberfeletti állapotban való jelenlétről ember, emberként nem dönthet! A "Kapcsolati Rendszer Együtt Cselekvés" csapat "Együtt cselekvő Létezői nem ember típusú, adott létezési szinten létező Létezői érzelmi és energia kapcsolódásból alkotnak meg egy ilyen kezelést, és együtt-egyben érezve döntik el, hogy kinek, mit, mikor és hogyan lehet megcselekedni ebben a földi és más létezésekben is. Leírások a bemutatkozás résznél találhatóak.

Kezelés

A kezelés: Kb 3-4 órás energiakezelésről van szó, amit ketten csinálunk, és az ideje attól függ, hogy milyen módon és mennyi dolog az, ami megérett a Lélek belső változására. Ebből a kezelésből 3, vagy esetleg 4 szükséges, melyek közt körülbelül 1 hónap telik el, de egyéni esetek is vannak.

Csoportos meditáció

Szintén ketten vagyunk benne. A meditáció elején mindenkivel egyénileg beszélgetünk, hogy milyen dologgal érdemes foglalkoznia a meditáció ideje alatt. Közben egyénileg mindenki különböző tisztító, erőt növelő energia kezeléseket is kap, miközben a saját belső dolgaival foglalkozik.

Meditáció

A csoport létszáma 4-15 fő Időtartama: 4 és fél óra

Hozzászólások lezárva.