Lélekfejlesztő energia kezelés

Lélekfejlesztő energia kezelés

Ennek a kezelés típusnak nincsen földi elnevezésű megfelelője nem egy közismert energia kezelés fajta, nem fellelhető a spirituális irodalomban. A tudás mely működteti az előző életekben megélt magas szintű tudás összességének eredményéből ered. Ez a tudás valakinél tud lenni, nem tanítható, hanem elérhető. Megfelelő erő, magas rezgésű spirituális jelenlét, az embertől való elkülönült, független (emberfeletti) állapot kell hozzá – de mégis alkalmazható az emberi létben is.

Különböző Létezési szinteken létező Létezőkkel való kapcsolati rendszer Együtt Cselekvés a módszer alap lényege. Röviden írva: különböző létezési szintekkel való azonosulás, földi cselekvéssel.

A kezelési tapasztalatok alapján nagyon sokrétű lehet: utazhatóak az előző életek; megláthatóak és megélhetőek az életfeladatok; eltávozott, más létezési szinten élő, az adott valaki számára meghatározó személyekkel való találkozás érzelem és energia azonosulással átélhető; meg nem született, vagy még meg nem született gyermekekkel való kapcsolódás létrehozható és így az ok, vagy okok megismerésével a Lélek megnyugtatható; a kezelendő személy energiaszint emelése után a saját lelkének energia szintjével egybeolvasztható; a tisztánlátáshoz szükséges úgymond szemek (az egyik közismert szem a 3. szem), bizonyos esetekben megnyílnak és megemelkedik az érzékelés szintje, azaz „Látó” tudással rendelkezik valaki a kezelés után.

Számtalan eset van még, de minden esetben egyéni történések vannak, sosincs két egyforma. Nem lehet pontosan tudni kiből, mit hoz ki ez a kezelés fajta. De a kezelés után egytől-egyig erős nyugalmat, megemelkedett spirituális érzékelést, energetikailag kipihentséget, nagyobb önbizalmat; magas szintű önértékelést, magabiztosságot, életmegértést, belső léleknyugalmat éltek meg a kezelés alanyai. Meglátták, érzelmileg átélték és nagyfokúan megértették nem csak a földi, hanem más életekben való létük történéseinek okait.

A kezelés után mindig átbeszéljük a történéseket, így egy kezelés időtartama kb. 3-4 óra.

Kivitelezése egyszerű: a Kezelendő leül egy nem fémből készült székre, becsukja a szemét, nem keresztezi semmilyen végtagját. a Kezelendő esetleg, de nem feltétlenül van testileg érintve, közben halk, kellemes, meditációs jellegű zene szól.

Egy valakinek 3 ilyen kezelés végezhető el, ritkán 2, vagy 4 is előfordulhat.

A kezelések között minimum 1 hónapnak kell eltelnie, de ez az idő lehet kevesebb, de inkább jóval több is.

Bárki nem kezelhető! – Ennek eldöntése azon Létezők számára van bízva, aki nem emberként vesznek részt benne: tehát konkrétan nem igényelhető, mint adott szolgáltatás. Akinek igen, Vele egy beszélgetést követően van rá lehetősége.

Bármelyik kezelés által létrejött dolgok az adott valaki spirituális tudásától, spirituális erő szintjétől és az épp akkor megtudható felismerésekből tevődik össze.